ADANA / YÜREĞİR - Şehit Ayhan Güngör Anadolu Lisesi

Şbt

ADANA EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN OKULUMUZDA !!AKRAN ZORBALIĞI ,SİBER ZORBALIK VE POLİS MESLEĞİ'' HAKKINDA SEMİNER VERİLMİŞTİR!!!

ÇEDES

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Sözlük Kategorisinde, İlçe Birincisi olan öğrencilerimiz.

Şbt

ŞEHİT AYHAN GÜNGÖR ''GERİ DÖNÜŞÜMDE '' YARIŞIYOR !!

2023-2024 Eğitim öğretim dönemi okul aile birliğ toplantısı yapıldı.

Eyl

27 Eylül-7Ekim Mevlid-i Nebi Haftası kutlamaları kapsamında okulumuzda etkinliklerimiz başladı.

Eyl

Okulumuzda 11. ve 12.sınıflara yönelik dyk (Destekleme yetiştirme kursu) başladı.

Eyl

Dyk başvurusu yapmış 11 ve 12. Sınıf öğrencilerimiz için  8 Eylül cuma günü saat 10.00 da okulumuzda  hazır bulunuşluk sınavı yapılacaktır.

OKULUMUZA HOŞGELDİNİZ

Sayın velilerimiz ve sevgili ögrencilerimiz;

Okulumuza hoşgeldiniz. 2023 yılında E-okul üzerinden yapılan tercihler sonucu okulumuza yerleştirilen öğrencilerimizi, velileri ile birlikte hem okulumuzu daha iyi tanımaları, okulumuzda görecekleri dersler, okul kuralları,öğrenci kıyafetleri hakkında bilgi sahibi olmaları ve veli iletişim bilgilerinin güncellenmesi için okulumuza bekliyoruz.

May

2023-2024 Eğitim öğretim yılında Okulumuzun rehberlik ihtiyaçlarını tespit etmek ve planlama yapmak amacıyla Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından hazırlanan RİBA (Rehberlik İhtiyaçları Belirleme Formu) okulumuzun paydaşları olan öğrenci-öğretmen-veli tarafından doldurulacaktır. Aşağıda verilen linki tıklayarak paydaşlarımızın formu doldurup göndermesi rica olunur.

Riba Öğrenci Formu İçin TIKLAYINIZ   https://docs.google.com/forms/d/1ml5LqgSsb9ERMcUQvEwwsr6LA83xOF6AMVBXMmzGyZs/edit

Riba Veli Formu İçin TIKLAYINIZ  https://docs.google.com/forms/d/17HuqjuUhgcDwuEmzVxlp4sZQIfuWe0DNbJh_cBKbPTo/edit

May

Türk Milletinin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ateşinin yakıldığı günün 100’üncü yıldönümünde, bir Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramını daha karşılamanın engin mutluluk, gurur ve coşkusu içindeyiz.

May

Okulumuz öğrencilerinden Halime Tozlu "Atatürk ve Gençlik" konulu resim yarışmasında ilçe 1.si vee il 3.sü olmuştur. Kendisini tebrik ediyor başarıların devamını diliyoruz. ve emeği geçen Sait Gürbüzer hocamıza da emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.